Openbare verlichting

Plaatsen en vervangen van openbare verlichting

Voor het verplaatsen, plaatsen of vervangen van openbare verlichting bent u bij Chr. Mouwen aan het juiste adres. Vanuit ons bedrijf verzorgen we diverse soorten werkzaamheden aan openbare verlichting zoals lichtmasten. Daarbij bieden we u altijd een totaaloplossing welke geschikt is voor diverse projecten. Openbare verlichting laten vervangen of verplaatsen laat u dan ook met een gerust hart over aan de specialisten van Chr. Mouwen.

De verlichting op de openbare weg of in woonwijken is van groot belang. In deze eerste plaats heeft deze verlichting een veiligheidsfunctie. Zeker als het gaat om de verlichting van wegen, voetpaden en nieuwbouwwijken is dit van groot belang. Daarnaast zorgt het ook voor het nodige comfort voor de samenleving. In veel gevallen bestaat openbare verlichting uit hoge lichtmasten. Deze zorgen voor een optimale verspreiding van het licht waardoor een goed rendement mogelijk kan worden gemaakt.

Echter vergt het vervangen en plaatsen van deze lichtmasten specialistische kennis en apparatuur. Zo zijn ze niet alleen imposant qua omvang, maar ook qua gewicht. Bij Chr. Mouwen staan we daarin graag voor u klaar. We beschikken over de juiste grondwerkers, monteurs en graafmachines welke elk project tot tevredenheid af kunnen ronden.

Openbare verlichting

Openbare verlichting laten verplaatsen

In sommige gevallen is het nodig om een bestaande lichtmast te vervangen. Dit kan zijn omdat de mast schade heeft opgelopen door impact van buitenaf, of omdat deze vervangen moet worden voor een nieuw exemplaar. Doordat we beschikken over de juiste apparatuur en expertise, staan we ook voor u klaar als het gaat om het verwijderen van schade masten en het plaatsen van nieuwe openbare verlichting.

Maar, ook voor omvangrijke vervangingsprojecten voor kappen of armaturen kunt u op ons rekenen. Bij Chr. Mouwen beschikken we altijd over de juiste transportmiddelen, graafmachines en hoogwerkers om de klus tot een goed eindresultaat te kunnen brengen. Ook voor graafwerkzaamheden voor de infra staan we voor u klaar. Hierbij kunt u denken aan het graven van sleuven voor een nieuwe water of gasleiding voor nieuwbouwwijken.

Maar, ook voor het plaatsen van openbare verlichting ten behoeve van fietspaden of voetpaden kunt u een beroep op ons doen. Het leveren van maatwerk en kwaliteit staat bij ons dan ook altijd hoog in het vaandel.

Neem vrijblijvend contact met ons op als u het plaatsen, vervangen of vernieuwen van openbare verlichting wilt laten uitvoeren door een specialist.
Samen met u zoeken we altijd naar een op maat gemaakte oplossing voor elk soort project.

Menu