Infra

Infra graafwerkzaamheden door Chr. Mouwen

Bij Chr. Mouwen staan we graag voor u klaar op het gebied van graafwerkzaamheden voor infra. We zijn gespecialiseerd in het graven van diverse sleuven voor gas, water en elektra leidingen in de infrastructuur. Ook voor het verwijderen en vervangen van oude bestaande leidingen kunt u rekenen op ons vakmanschap. We bieden u daarbij altijd een maatwerk oplossing en een uitstekende service.

Infra is een belangrijke pilaar in de samenleving. Het stelt ons in staat om altijd te kunnen voorzien in onze behoefte aan water, gas en elektriciteit. Uiteraard moet dit soort bekabeling op een professionele manier ingegraven en weggewerkt worden. Zo ontstaan er geen situaties die gevaar op kunnen leveren voor de samenleving. Daarnaast moet het ingraven van deze infra aan een aantal eisen kunnen voldoen. Zo moeten leidingen ieder op een specifieke diepte liggen om veilig en naast elkaar te kunnen functioneren.

De ervaren grondwerkers en machinisten van Chr. Mouwen staan daarin graag voor u klaar. Naast vakkundige medewerkers beschikken we ook over een uitgebreid machinepark waarmee we elke klus tot een goed eindresultaat kunnen brengen. In combinatie met onze ruime ervaring en expertise op het gebied van infra graafwerkzaamheden kan er altijd een maatwerk oplossing worden geleverd voor diverse bedrijven.

Infra

Graafwerkzaamheden voor infra uit laten besteden

Naast het uitvoeren van graafwerkzaamheden voor de infra zijn we binnen ons team ook gespecialiseerd in het plaatsen en vervangen van openbare verlichting. Graafwerk voor de infra kan vele projecten omvatten. Zo kan het zijn dat een woonwijk van een nieuw elektra of waternet voorzien moet worden. In dat geval biedt Chr. Mouwen u als aannemer altijd een op maat gemaakte oplossing welke geheel aansluit bij de behoeften en eisen van het project.

Of dat nu gaat om graafwerkzaamheden voor het aanleggen van nieuwe bekabeling, of grondwerk ten behoeve van elektriciteit. Uiteraard hebben we efficiëntie en het leveren van kwaliteit daarbij hoog in het vaandel staan. Daarbij maakt het niet uit hoe omvangrijk het betreffende infra project is. We beschikken altijd over de vakmensen die nodig zijn voor een goed eindresultaat. Binnen onze onderneming hebben we de beschikking over geavanceerde graafmachines welke ingezet kunnen worden voor diverse werkzaamheden.

Van het graven van smalle sleuven tot graafwerkzaamheden van grote omvang. Ook voor het vervangen van oude lichtmasten of het plaatsen van nieuwe openbare verlichting kunt u op ons rekenen.

Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden op het gebied van graafwerkzaamheden voor infra. We informeren u graag over de uitgebreide mogelijkheden.

Menu