Grondwerk en waterbouw

Chr. Mouwen grondwerk en waterbouw

Bent u op zoek naar een specialist in grondwerk en waterbouw voor zowel particulieren als bedrijven? Bij Chr. Mouwen helpen we u graag. We zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van diverse soorten grondwerk en waterbouw. Hierbij kunt u onder andere denken aan het aan- en afvoeren van grond, diverse graafwerkzaamheden ten behoeve van bekabeling en leidingen en het plaatsen, verzetten of verwijderen van allerlei soorten lichtmasten.

Ook voor het uitvoeren van waterbouw werkzaamheden bent u bij Chr. Mouwen aan het juiste adres. Hierbij kunt u denken aan het beschermen van oevers, het graven van vijvers of het aanleggen van een terras met steiger. Door onze ruime ervaring in het vak voeren we elk grondwerk en waterbouw project professioneel uit. Doordat we de beschikking hebben over ervaren grondwerkers en machinisten kunnen we iedere uitdaging aan. Voor onze grondwerk en waterbouw werkzaamheden hebben wij de beschikking over gespecialiseerde machines die samen met onze expertise zorgen voor het beste eindresultaat.

Heeft u als particulier hulp nodig bij grondwerk in en rondom het huis? Of bent u op zoek naar een ervaren grondverzet bedrijf die u kan helpen bij waterbouw werkzaamheden? Neem dan vrijblijvend contact op met Chr.Mouwen grondwerk en waterbouw. We voeren onze werkzaamheden niet alleen voor particulieren uit, maar ook bedrijven zijn bij ons van harte welkom.

grondwerk en waterbouw

Professioneel bedrijf voor grondwerk en waterbouw

Bij Chr. Mouwen bent u aan het juiste adres voor het laten uitvoeren van grondwerk en waterbouw projecten. We werken zowel in opdracht van particulieren als bedrijven. Doordat we in het bezit zijn van goed opgeleid personeel en een specialistisch machinepark is geen klus voor ons te groot. Of het nu gaat om het graven van sleuven voor de wegenbouw, het uitvoeren van grondwerk voor de bouw van een woning of het uitgraven van een prachtige zwemvijver.

Bij Chr. Mouwen staan we graag voor u klaar. Naast onze diensten mag u van ons ook een perfecte communicatie verwachten waarbij veiligheid en professionaliteit hoog in het vaandel staat. De grondwerk en waterbouw diensten van Chr. Mouwen zijn zowel geschikt voor grote als kleine projecten. Zo kunnen we u als particulier van dienst zijn met de aan- en afvoer van grond, diverse soorten graafwerkzaamheden en het ophogen of egaliseren van bouw of tuingrond.

Ook voor het uitvoeren van grote projecten voor bedrijven kunt u op ons rekenen. Welke grondwerk of waterbouw werkzaamheden u ook graag wilt laten uitvoeren, we helpen u graag.

Bent u geïnteresseerd in één van de grondwerk en waterbouw diensten van Chr. Mouwen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een offerte.

Menu